fbpx

Ærlig snak….

Den ærlige snak er, når vi tør gå tæt på og få støtte i processen med at komme tæt på os selv.

Når vi bliver coachet på en respektfuld og empatisk måde, finder vi frem til, hvad vores værdier er, hvad der er vigtigt for os.

Og det er den ærlige snak, der får os til at være ærlige overfor os selv. Det er den ærlige snak, der får os til at rykke, så vi kan være tro mod vores ønsker og behov og finde modet til at forfølge de rette drømme, karriereveje m.m.

Når vi har den ærlige snak, åbner vi ubevidst for de mange, mange muligheder, der ligger foran os..

For det er den ægte kerne i os, der er interessant. Det er det ægte menneske, det menneske som er autentisk, som er i integritet, der kan finde sig selv, stå ved sig selv og modstå stress.

Er du stresset, kan den ærlige snak, der sker under et stresscoachingforløb, hjælpe dig til at stå ved dig selv. Læs mere om stresscoachingforløb her.

Måske du ikke føler dig stresset, men alligevel ønsker forandring og har brug for at stoppe op – møde dig selv, fordybe dig – se på dig selv, dine værdier og holdninger i et andet lys?

Så kan en berigende dialog være hjælpen – se mere her.

Vil du have flere gode råd om stresshåndtering og det gode liv direkte i din indbakke, så tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Skriv et svar