fbpx

Tynger stressen – og vil du også gerne ha’ skuldrene ned igen?

Når vi er stressede, føles det ofte, som om vores skuldre er rykket helt op under ørene! Vi er anspændte i krop og sind og kan ikke slappe af. Hovedet er fyldt og vores system i alarmberedskab.

I går fik jeg skuldrene ned på Anders.

Anders har igennem lang tid – måske nok reelt i flere år, været overbelastet både hjemme og på job, og nu havde arbejdet sagt stop. Nu skulle der gøres noget, for det var tydeligt for Anders’s gode chef, at Anders ikke trivedes og at det også influerede på kollegerne. Så chefen bestilte et forløb hos mig med både samtaler og kropsbehandling.

Nu 2 samtaler og 1 kropsbehandling senere er der allerede sket noget. Anders har blandende følelser – på den ene side synes han, at han har fået det værre – eller som vi konkluderede sammen – så er han nu blevet bevidst om, hvor dårligt han egentlig har det – og at han har haft det sådan i en lang periode. Men det han tidligere har undertrykt – Anders havde så travlt med at slukke ildebrande, at han ikke kunne mærke sig selv – det har nu fået lov til at fylde. Og det gør lidt ondt. Men bevidstheden om, at han har overbrugt og ikke taget vare på sig selv er også 1. skridt til, at det kan blive anderledes. For så længe vi tror, vi er på rette vej, så fortsætter vi. Når vi får erkendelsen af, at vi er på gale veje – så er det der, vi kan skifte retning – ikke før.

Anders sidder nu efter 2 samtaler og en kropsbehandling med en følelse af, at det nok skal gå – at han nok skal komme ud af stressen og finde tilbage til sig selv igen. Også kropsligt. For efter den kropslige behandling med healende velvære massage, var han mere afslappet og afspændt i kroppen end han havde været meget meget længe. Og han fortalte mig bagefter, at han havde tænkt undervejs i behandlingen ”det her må ikke slutte!”

Anders kan se frem til endnu 6 samtaler og tilsvarende gange på massagebriksen, og så er det stressen, der må slutte!

Vil du ligesom Anders også ha’ skuldrene ned og blive stressen kvit, så læs mere om mine ydelser her.

Og tilmeld dig mit nyhedsbrev med historier om stresshåndtering og det gode liv her.

Skriv et svar