fbpx

Foredrag om stress, trivsel og arbejdsglæde

 

Man siger, at viden flytter........

Har I brug for inspiration og redskaber, som skaber forandring i hverdagen, så book et foredrag.

En tidlig indsats mod stress giver det bedste resultat og her kan et foredrag - fx som et fyraftensmøde - for medarbejdere, ledere og HR være en nyttig indsats.

På den måde bliver medarbejderne klædt bedre på til at undgå stress og til bedre at håndtere stressen, hvis den alligevel rammer.

Har du brug for mere info om stress?

Foredragsemner kan være

  • Få arbejdsglæde nu!
  • Stress og forebyggelse - for ledere
  • Stress og forebyggelse - for medarbejdere
  • Sådan spotter du en stressramt og giver den bedste hjælp

Eller hvad der nu er aktuelt for jeres virksomhed.

Foredrag om stress, trivsel og arbejdsglæde
Foredrag om stress, trivsel og arbejdsglæde

Hvordan foregår det?

Når I booker et foredrag, aftaler vi et møde, hvor jeg får mere information om jer og hvad I vil have ud af foredraget. Og vi taler selvfølgelig om hvilke konkrete udfordringer vedr. stress og mistrivsel, der er hos jer.

Jeg udarbejder derefter et program, der matcher jeres ønsker og I får en ordrebekræftelse med de praktiske detaljer.

På dagen for foredraget kommer jeg lidt før. Og jeg bliver et stykke tid bagefter, hvis jeres program er til det, så deltagerne kan få mulighed for at stille ekstra spørgsmål og få en uddybning, hvis der måtte være behov for det.

Hvis der skulle være behov for opsamlende aktiviteter, kan vi evt. aftale et opfølgende møde. Og efter foredraget får I selvfølgelig slides  tilsendt.

"Vi var meget godt tilfreds med dit oplæg/foredrag om forebyggelse af stress for ledergruppen, og jeg har selv personligt brugt en del af de råd/vejledning, du gav." 

Økonomidirektør i større virksomhed

Hvem er målgruppen?

Jeg holder foredrag for grupper fra 5 personer. Foredragene henvender sig til alle arbejdspladser, foreninger og grupper, der vil have værktøjer til at forebygge stress samt sikre trivsel og arbejdsglæde.

Vil I vide mere om min baggrund, så læs mere her.

Ring og hør nærmere og få et tilbud, der er skræddersyet til netop jeres behov. Eller kontakt mig via kontaktformularen her.

Foredrag om stress, trivsel og arbejdsglæde