fbpx

Har du også brug for “Mette effekten”?

En af mine klienter havde fået det meget bedre efter at have været igennem et stresscoaching forløb, hvor han havde været sygemeldt fra jobbet i en længere periode.

Han havde lært mange ting undervejs i forløbet, bl.a. at han ikke har ansvaret for andres opgaver samt at han skal lade være med at gå ind i diskussioner for diskussionens skyld, – men vælge sine kampe og sige PYT!

Da han var igennem forløbet sagde han, at han ville forsøge at få bevilget nogle ekstra sessioner hos mig.

For som han sagde, – han følte stadig et behov for at blive holdt fast – holdt fast i troen på, at han er god nok, som han er, at han ikke kan redde hele verden og skal slippe tankerne fra det, han alligevel ikke kan gøre noget ved, at stå fast ved ham selv, hans behov, værdier og ikke mindst prioriteringer. – Og især efter, at han er begyndt på jobbet igen og der bliver bombarderet med de gamle stresspåvirkninger, som før fik lov til at påvirke ham og give stress.

Han var blevet meget styrket undervejs i forløbet, men følte alligevel en trang til at blive fastholdt af ”Mette effekten”, som han udtrykte det. Så nu arbejder vi lige et lag dybere for at han kan få opbygget en endnu stærkere tro på, at han nu er stærk nok.

Og også for yderligere at få indprentet en viden om, at han er helt normal – og selvfølgelig bliver udmattet af jobbet, efter at have været syg – samt af at være i proces med sig selv vedr. alle de nye indsigter om adfærd, prioriteringer og hans egen kerne.

Så jeg håber, at ”Mette effekten” efter et par yderligere sessioner for alvor vil få den indsigt til at bundfælde sig hos ham.

Og så er jeg da lidt stolt over at få opkaldt en sådan effekt efter sig :o)

Vil du også modtage mit nyhedsbrev med flere historier, tips m.m. om stresshåndtering og det gode liv, så meld dig til her.

Skriv et svar