fbpx

Jeg har sået et frø!

øbDette indlæg handler om min oplevelse af en klients forvandling og feedback efter et stresscoaching forløb, og lyder sådan her:

Klienten var netop blevet stresssygemeldt, da hun henvendte sig for at få et stresscoaching forløb sat i gang. Det var desværre ikke første gang, hun var sygemeldt p.g.a. stress.

Da jeg så klienten første gang, var hun modløs, trist, uden energi og med mørke render under øjnene.

Vores kemi var god og vi startede rejsen sammen – rejsen mod at blive fri af stress.

Og det var en anden kvinde, der gik ud af min dør, da forløbet var afsluttet. Hun var glad, smilende, masser af energi – og hun var startet op på deltid på jobbet. Vil du have info om stresscoaching forløb, kan du læse mere her.

På vejen ud ad min dør sagde hun, at hun havde glemt en lille ting, som hun ville komme og aflevere til mig en af de nærmeste dage.

Hun havde nemlig fremdyrket et lille citrontræ af en lille kerne, hun havde lagt i en potte. Det skulle jeg have, sagde hun – for nu havde jeg plantet frø hos hende, der havde fået hende på ret køl, havde givet hende balancen tilbage og gjort, at hun havde genfundet sine værdier og prioriteter.

Et par dage efter, stod der et lille citrontræ på min trappe, da jeg kom hjem – så bliver det ikke meget større.  At kunne hjælpe en person videre til at genfinde balancen i livet er en gave og en stor tilfredsstillelse.

Vil du have gode råd om stresshåndtering og det gode liv direkte i din indbakke, så tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Skriv et svar