fbpx

Om stresscoach Mette Jørgensen

Stresscoaching og stressbehandling på Sjælland og i Københavns området

Jeg har selv været ramt af alvorlig stress og ved præcis, hvordan du har det. Mit liv har været udfordrende. Men nedturene i form af skilsmisser, dødsfald tæt på, egen kræftsygdom, stress m.m. har bidraget til sår, der er helet og blevet til stærkt arvæv. Jeg har stor livskraft og har fundet balancen i livet. Så nu lever jeg et liv i kontakt med mig selv og mine værdier. - Jeg kan holde fast i det, der er vigtigt for mig.

Har du svært ved at finde balancen mellem privatliv og arbejdsliv?

Har du ofte følelsen af at være utilstrækkelig og blive drevet rundt i manegen? Så ved jeg, hvordan du har det!

Du er måske stresset og mangler troen på dig selv, dit helbred skrænter? Eller du har mistet kontakten til dig selv og har glemt, hvad der er vigtigt for dig? Der har jeg også været!

Så det vil jeg gerne hjælpe dig med at ændre, så du igen kommer i balance både fysisk og psykisk. Og får kontakt til dig selv og dine værdier, så du kan blive stressfri.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker ud af eller uden om stress. Det giver mig mulighed for at dele ud af al min erfaring og ekspertise inden for stresshåndtering. Med en bred tilgang, arbejder jeg både på det mentale plan med stresscoaching og på det kropslige plan med forskellige kropsbehandlinger. Jeg har nemlig også selv mærket, hvor meget kroppen bliver påvirket, når man er stresset. Så jeg ved, den brede tilgang gør en forskel.

Det foregår ved 1:1 individuelt stresscoachingforløb og behandling hos mig i Taastrup. Samtalerne kan også foregå online/telefonisk eller på din arbejdsplads efter aftale.

Stresscoaching og stressbehandling på Sjælland og i Københavns området

Jeg tror på - og ved, at det er muligt, at du kan genfinde balancen i dit liv, så du igen kan få et godt arbejdsliv, og samtidig have overskud til din familie, dine venner og ikke mindst til dig selv og til det gode liv.

Jeg fokuserer ikke kun på at fjerne stressen, men også på at bruge stressen til at opbygge styrke.

"Jeg kom til dig uden så meget energi, forståelse for stress eller tegn på bedring, men allerede efter første stresscoachingsamtale så jeg håb forude og det var bare en kæmpe lettelse, at snakke med en, som ved hvad det drejer sig om. Du har givet mig en masse værktøjer gennem forløbet og viden om stress og det har været kanon at have dig at sparre med. Tusind tak for det hele." - Anne Mette

Jeg hedder Mette Jørgensen, og jeg er specialist i stresshåndtering.

Jeg er oprindeligt uddannet inden for både IT og HR og inden jeg blev selvstændig i 2013 har jeg mere end 20 års bred erfaring med administration, IT og HR fra både offentlige og private virksomheder.

Jeg er certificeret stresscoach og life & business coach, og har en del uddannelser relateret til stresshåndtering, organisations- og erhvervspsykologi samt kropsterapi. Jeg holder mig løbende ajour via faglitteratur, kurser o.lign.

Jeg samarbejder med Forebyg Stress v/Bjarne Toftegård, hvor jeg bl.a. har vagter på Stresstelefonen.

Derudover er jeg godkendt som stress-specialist af NHI (Nordic Health Institute).

Stresscoaching og stressbehandling på Sjælland og i Københavns området

Kontakt mig helt uforpligtende på telefon 41 21 31 40, på mail  mj@z-free.dk eller via kontaktformularen her - så kontakter jeg dig, så vi kan tage en snak om din situation.

Du kan læse meget mere om, hvad andre har fået ud af et stresscoaching- eller coaching forløb hos mig her.

"Da jeg gik ned med alvorlig stress blev jeg af min arbejdsgiver tilbudt stresscoaching af Mette Jørgensen. Jeg var skeptisk til at starte med, da jeg har været i coachingforløb tidligere – dog uden den store effekt. Min krop var også medtaget og jeg var konstant anspændt og i alarmberedskab.

Jeg er en kritisk forbruger og meget opmærksom på, hvad jeg investerer, og hvilket udbytte jeg får ud af det.

Mettes kombination af coaching og stressrelease behandling har gjort, at jeg kan nyde at gå på arbejde og mærke efter, hvad der er rigtigt for mig i den givne situation. Jeg har fået skabt sammenhæng mellem krop og sind. Gennem øvelser og vedvarende livsændringer har jeg også fået skabt sammenhæng mellem privat – og arbejdsliv.

Tak Mette" - Kristina