fbpx

Privatlivspolitik for Z-free

 

Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Z-free.

Om Z-free

Z-free er et 100% danskejet firma. Som led i sin virksomhed indsamler og behandler Z-free personoplysninger med henblik på opfyldelse af de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Z-free er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formål.

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte mig her:

Z-free v/Mette Jørgensen, Ludvig Hegners Alle 19, 2630 Taastrup, E-mail: info@z-free.dk

Datasikkerhed er vigtig for Z-free

Ansvarlig omgang med personoplysninger, der indsamles som led i driften af virksomheden, er afgørende for mine forretningsmål og mit omdømme. I denne Privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes, når du er modtager af nyhedsbreve fra Z-free og hvordan du kan få indsigt i dine egne personoplysninger.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er enhver oplysning om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Ved en identificerbar fysisk person forstås en person, som direkte eller indirekte kan identificeres, blandt andet ved et identifikationsnummer eller et eller flere elementer, der er særlige for en given persons identitet.

Hvilken type persondata opbevarer Z-free om dig og hvorfor?

For at du kan skrive dig op til nyhedsbrev, indhentes en række persondata. Disse persondata udfylder du selv, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Det drejer sig om dit fornavn (og efternavn, hvis du taster det) og din e-mail adresse. Når du udfylder formularen, vil du efterfølgende modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Først når du har bekræftet din tilmelding, vil du modtage nyhedsbreve fra Z-free. Du kan til enhver tid afmelde dig via link nederst i nyhedsbrevet.

På materialer og på hjemmesiden vil oplysninger om navn og evt. profession i udtalelser være tilgængelige for omverdenen. Ønsker du at få din udtalelse korrigeret eller slettet skal dette ske via dine nedenstående rettigheder.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services og ydelser, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Hvis du henvender dig på mail, gemmes dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere korrespondancen.

Cookies

Z-free anvender cookies, som gør det muligt at indsamle relevante oplysninger om hjemmesidens brugere til forbedring af hjemmesiden og dens indhold.

Hvad er cookies og hvorfor anvendes de?

Cookies er en tekstfil, der gemmes på din PC, smartphone eller lignende når du besøger en hjemmeside og de har til formål at genkende den, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer specifikt til dig. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din PC, sprede virus eller andre skadelige programmer. Cookies anvendes af stort set alle websites.

Ved indsamling af oplysninger om antallet af brugere samt trafikken på hjemmesiden, giver det mulighed for at få hjemmesiden til at fungere, lette brugen af den og ikke mindst målrette markedsføring til sidens brugere.

Slet eller slå cookies fra

Hvis du ikke ønsker, at disse oplysninger indsamles, kan du til enhver tid slette dine cookies og fremadrettet undlade at bruge hjemmesiden. Du kan også afvise cookies på din PC ved at ændre indstillinger i din browser - hvor du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du anvender. Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis - hvordan du gør det, afhænger igen af, hvilken browser du anvender.

Overholdelse af gældende love og regler

Z-free behandler dine personoplysninger i forbindelse med overholdelse af love og regler, som Z-free er underlagt i forbindelse med driften af virksomheden.

Datasikkerhed

Det er Z-free’s politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når der ikke længere er behov for dine personoplysninger, vil Z-free sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Z-free benytter en tredjepart til opbevaring af data vedr. tilmeldinger til nyhedsbreve. Denne nyhedsbrevstjeneste med hvem Z-free har en databehandleraftale, behandler udelukkende oplysninger på Z-free’s vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at gøre dine rettigheder efter den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning gældende. Du kan blandt andet anmode om indsigt i de personoplysninger, som Z-free er i besiddelse af, samt gøre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne, herunder gøre indsigelse mod automatiserede afgørelser og profilering eller mod anvendelse af dine personoplysninger til direkte markedsføring. Endvidere kan du anmode om berigtigelse eller sletning af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv, tilbagetrække et samtykke til behandling af dine personoplysninger samt gøre din ret til dataportabilitet gældende.

Hvis du ønsker at gøre én eller flere af dine rettigheder gældende, bedes du kontakte mig på e-mail: info@z-free.dk. Din anmodning vil blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.

Klage over Z-free’s behandling af dine personoplysninger kan ske til:

Datatilsynet Borgergade 28, 5. 1300 København K E-mail: dt@datatilsynet.dk

Opdateringer

Z-free evaluerer og opdaterer løbende denne Privatlivspolitik. Du bør derfor regelmæssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ændringer, som kan have betydning for behandling af dine personoplysninger.

Senest redigeret 01.01.2019.