fbpx

Sætter du nok pris på livet?

Min familie har sommerhus på Røsnæs – et umådelig smukt område i nord-vest Sjælland. En dag for ikke så længe siden jeg var der, stod jeg på terrassen og betragtede den mest fantastiske solnedgang. Min dag havde været lang og lidt besværlig. Humøret var ikke helt i top og jeg var for at sige det mildt lidt udkørt.

Jeg har altid haft et lidt anstrengt forhold til de korte dage, vi har om vinteren. Solen og lyset betyder meget for mig og jeg kan ikke få nok af den. Og her på terrassen på Røsnæs var den nu på vej ned efter alt for få timer på himmelen.

Der var utrolig smukke farver, og det slog mig, at det er skyerne på himmelen der gør, at solnedgangen bliver så eventyrlig.

Og er det ikke også sådan i livet? Det er de mørke tider, der får os til at påskønne de lyse?

Hvordan er det i dit liv?

Lærer du af de mørke tider – og husker du at nyde de lyse?

Nogen af de lykkeligste mennesker, jeg har mødt, har ikke været fri for modgang, tværtimod. De har ”bare” forstået og accepteret, at for at forstå det gode i livet, skal man også tage imod modgangen, – som de skyer på himmelen, der gør, at solnedgangen bliver så fantastisk.

Så – accepter skyerne og nyd solnedgangen!

Meld dig til mit nyhedsbrev her og få meget mere om stresshåndtering og det gode liv direkte i din indbakke.

Skriv et svar